News_ro

NU RATA! 19 septembrie – Master class “Cele mai bune practici pentru prezentarea pitch-ideii”

La 19 septembrie, ora 19:00 va avea loc master class-ul online, susținut de către producătorul și scenaristul american Adam Sigel - “Cele mai bune practici pentru prezentarea pitch-ideii” – în cadrul căruia vor fi oferite cele mai bune practici și tehnici de prezentare a ideilor creative.
• Vor fi abordate etapele de elaborare a prezentărilor și principiile de alegere a formatului de transpunere a ideilor (intrigă, evenimente, personaje, teme).
• La master class se vor sublinia aspecte privind dezvoltarea ideii prin caracterul ei unic, găsirea unei conexiuni personale, definirea stilului, precum și alte componente ale unei prezentări creative.
• Totodată, la atelier se va explica procesul de prioritizare și de livrare a informațiilor importante într-o modalitate succintă - o prezentare de 5 minute.
• Și, desigur, Adam va oferi indicii utile pentru a elabora o prezentare originală – de la folosirea unui limbaj accesibil până la implicarea reprezentărilor vizuale specifice.

La finele master class-ului va urma o rundă de întrebări-răspunsuri, pentru a oferi toate detaliile și precizările necesare.
Pe durata master class-ului va fi disponibilă audierea în limbile română, rusă sau engleză.

Acest master class se desfășoară în cadrul concursului național PITCH.MD și participarea la el este gratuită.

Pentru a primi link-ul de conectare la master class, vă rugăm să urmați procedura de ÎNREGESTRARE

Pentru suport media și organizational, vă rugăm să trimiteți mesaje la email: masterclass@pitch.md